Politica de confidențialitate și protecție a datelor personale

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, agrobiobrichet.ro prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea principiilor menţionate în continuare.

Echipa agrobiobrichet.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa iti oferim tie, utilizatorului site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care tu le introduci in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care le ai in vedere. Suntem 100% contra spam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit din partea agrobiobrichet.ro. Dezabonarea se face automat.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand agrobiobrichet.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora agrobiobrichet.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ai postat sau le-ai facut disponibile in spatiile publice apartinand agrobiobrichet.ro.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

agrobiobrichet.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. agrobiobrichet.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– Cu acordul tau;
Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. – In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de tine. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de agrobiobrichet.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.
Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei agrobiobrichet.ro sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
– In cazul in care activitatile tale contravin termenilor si conditiilor statuate de agrobiobrichet.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.
– In cazul in care agrobiobrichet.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
– In cazul in care agrobiobrichet.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile agrobiobrichet.ro.

Drepturile persoanei vizate

În conformitate cu prevederile Regulamentului, persoana vizată are următoarele drepturi:

- dreptul de a obţine de la agrobiobrichet.ro , la cerere şi în mod gratuit, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de agrobiobrichet.ro, iar dacă datele sunt prelucrate de agrobiobrichet.ro persoanei în cauză i se garantează dreptul de a avea acces la aceste date;
- dreptul de a obţine de la agrobiobrichet.ro , la cerere şi în mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor (dreptul de a fi uitat) a căror prelucrare nu este conformă cu Regulamentul;
- dreptul de a obţine de la agrobiobrichet.ro , la cerere şi în mod gratuit notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele oricărei operaţiuni efectuate conform Regulamentului, dacă această notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat;
- dreptul de a se opune şi de a restricţiona în orice moment, din motive întemeiate şi legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare; în caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză;
- dreptul la portabilitatea datelor, adică primirea datelor personale, la cerere, într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor protejate de Regulament persoana vizată se poate adresa ANSPDCP – Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau/şi instanţelor de judecată.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul tau este protejat de parola criptata; agrobiobrichet.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Feedback

agrobiobrichet.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi folosind datele de contact prezente pe site-ul nostru.

Termeni și condiții de utilizare a datelor cu caracter personal in conformitate cu GDPR

1. Ce este GDPR
Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) - care intră în vigoare la data de 25.05.2018 - este noua lege privind protecția datelor din Uniunea Europeană, elaborat pentru a oferi persoanelor un control mai bun asupra informațiilor cu caracter personal despre acestea și care generează anumite obligații pentru organizațiile care colectează, manipulează, utilizează sau analizează aceste date.

2. În ce scop gestionăm și utilizăm datele dvs cu caracter personal
agrobiobrichet.ro utilizează datele dvs cu caracter personal în mod exclusiv pentru a vă transmite:

- Oferte comerciale
- Promoții
- Informații utile de natură tehnică
- Alte comunicări de marketing

3. Cum se procesează și utilizează datele dvs cu caracter personal
Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal despre dvs se realizează de către agrobiobrichet.ro. Datele sunt stocate pe serverul nostru, iar accesul la acestea este securizat.

Pentru eficientizarea și automatizarea comunicării, compania noastră utilizează mailchimp.com, o platformă de marketing online iar datele dvs personale sunt transferate către acest partener care, conform condițiilor contractuale, respectă condițiile impuse de GDPR.

Datele dvs cu caracter personal nu se transmit, vând, transferă, afișează sau supune altor forme de dezvăluire, către alte entități. Excepțiile reprezintă situațiile prevăzute de lege (solicitarea scrisă a organelor / instituțiilor abilitate ale statului).

4. Drepturile dvs privind informațiile cu caracter personal și modalitățile de exercitare

Conform GDPR, aveți următoarele drepturi:

a) Dreptul de a fi uitat

Oricând, puteți solicita această opțiune, care va avea ca efect ștergerea permanentă a datelor dvs personale din evidențele noastre. Pentru a va folosi de acest drept, transmiteți o solicitare pe adresa de e-mail office@agrobiobrichet.ro. Vom sterge datele dvs inclusiv din lista entităților dezabonate;

b) Dreptul la opoziție

Puteți interzice oricand prelucrarea datelor dvs personale din motive intemeiate si legitime, daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. Pentru aceasta, transmiteți o solicitare prin e-mail la office@agrobiobrichet.ro

c) Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să vă rectificați sau completați datele personale. Cea mai simplă modalitate de a vă accesa acest drept este sa ne transmite-ți o solicitare prin e-mail la office@agrobiobrichet.ro;

d) Dreptul la acces

Aveți dreptul să cunoașteti toate datele deținute/gestionate/transferate de noi. Pentru a vă folosi de acest drept, transmiteți un e-mail pe adresa office@agrobiobrichet.ro