Presa Brichetat - Masina Brichetat - Presa Brichetare

PRESA BRICHETAT BRICHETE BT-050-200

PRESA BRICHETAT BT-060-400  PRESA BRICHETAT BT-065-500

PRESA BRICHETAT BT-070-800  PRESA BRICHETAT BT-070-800Max

PRESA BRICHETAT BT-080-900  PRESA BRICHETAT BT-090-900

SHOWROOM UTILAJE BRICHETARE SI PELETIZARE IN BUCURESTI

 Prese de brichetat mecanica

 Masina brichetat brichete din paie - Masini brichetat brichete din rumegus
Presa mecanica brichetare brichete din paie - Prese mecanica brichetare brichete din rumegus
Presa de brichetat brichete din biomasa - Prese de brichetat brichete din rumegus
 
De ce presa de brichetat mecanica cu piston acționată cu volanta?
Pentru a atinge profituri maxime din producerea brichetelor din deșeuri, un rol deosebit îl joaca, calitatea utilajului si partenerii de afacere.
 
Astăzi, dorința de a face profit in domeniul dat necesita doar un imbold pentru inițierea unei afaceri de succes.
Un exemplu bun este producerea brichetelor din deșeuri forestiere si vegetale.
Tendința demonstrează ca afacerile inițiate in sectorul dat se bucura de profitabilitate, dar aspectul principal este calitatea înaltă  a utilajelor de producere a brichetelor. Producatorul  “Briquetting Technology”  respecta  calitatea utilajelor, oferind in același timp cele mai bune inovatii de pe piata si solutii complete. 
 
Principiile de baza in ce privește alegerea utilajului de producere a brichetelor sunt:  funcționalitatea, fiabilitatea, simplitatea utilizării, piese de schimb, service-ul, garantia si post-garantia.
Producatorul “Briquetting Technology”  propune utilaje de cea mai înalta calitate pentru fabricarea brichetelor. Astfel, oferă posibilitatea creării liniilor de brichetare in scopul prelucrării lemnului, paielor si a altor deșeuri.
 
Ne întoarcem la planul nostru de a construi afacerea Dvs. de succes.
Primul pas reprezinta materia prima.
In prezent, varietatea de materiale din care sunt fabricate brichetele este foarte larga: deșeurile lemnoase, radacinile copacilor, rumegușul, paiele, cojile de floarea soarelui, rapiata, soia, etc.
Pentru obținerea unui produs finit calitativ, materia prima trebuie să fie suficient de uscata si omegenizata la umiditate, in cazul in care nu folosim uscatorul aerodinamic;  umiditatea fiind 10-12-14-16 %, iar fracțiunea materiei prime 3-7 mm. În caz contrar, este necesara uscarea și măcinarea. 
 
Urmatorul pas consta in detinerea unui spațiu adecvat in ceea ce privește producerea de brichete. De asemenea trebuie sa luati in calcul volumul si dimensiunile utilajelor de brichetare. Ca ghid va poate servi următoarea informație: pentru instalarea corecta a utilajului de brichetare e nevoie de un spațiu de minim 120-150 m.p., curent de 400 V trifazat cu puterea de până la 100-150 kW, cat si de personal (3-4 angajati in functie si de linia de brichetare si in cate ture se va lucra).
 
Acest ghid va ofera câteva recomandări pentru a iniția o afacere de succes, iar noi va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri. 
 
Producatorul "Briquetting Technology" ofera garantie 24 luni din punerea in functiune, montate si puse in functiune de service autorizat de Producatorul "Briquetting Technology". Post-Garantia acordata este de minim 10 ani.
O latura foarte importanta in asigurarea bunei functionari a utilajelor de brichetare o reprezinta furnizarea eficienta a pieselor de schimb necesare. Din acest punct de vedere, compania noastra are un stoc permanent de piese de schimb si consumabile uzabile. Piesele de schimb pe care nu le avem in stoc le putem aduce, la comanda, intr-o perioada cuprinsa intre 5 si 30 zile.